Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaManşet

Çocukları ve sevgilisi de pozitif

Eski İtalya Başbakanı Berlusconi, coronavirüs testinin pozitif olarak açıklanmasının ardından 'önlem' olarak hastaneye kaldırıldı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

İtalya’nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi’nin corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı bildirilmişti.

Yapılan son açıklamada 83 yaşındaki eski liderin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Berlusconi’nin hastaneye önlem amaçlı götürüldüğü aktardıldı.

İtalya resmi haber ajansına göre Berlusconi’de erken dönem zatürre belirtilerine rastlandı.

ÇOCUKLARI VE SEVGİLİSİNİN TESTLERİ DE POZİTİF ÇIKTI

Beslusconi’nin çocukları Barbara ve Luigim ile kız arkadaşı Marta Fascina’nın da corona virüs testi pozitif çıktığı ifade edildi.

Berlusconi, eski Forza partisi liderinin Sardunya’da görüştüğü iş adamı ve yakın arkadaşı Flavio Briatore’nin koronavirüs olduğunu öğrendikten sonra test yaptırmış, test sonucu pozitif çıkmıştı.

DOKTORUNUN AÇIKLAMASI

Berlusconi’nin özel doktoru Alberto Zangrillo 83 yaşındaki Berlusconi’nin corona virüse yakalandığını ve konutunda izole olduğunu açıklamıştı.

Zangrillo açıklamasında, “Berlusconi, şu anda Arcore’daki evinde karantinada. Herhangi bir semptom yok. 14 gün karantinada kalacak” demişti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu