GenelKıbrısManşet

Tepebaşı Köyü’nde akıllara durgunluk veren olay

Eşinin mutfak dolabında sakladığı ziynet eşyaları ile 8 bin TL nakit parayı alan 48 yaşındaki adam, hırsızlık süsü vermek için evini yaktı

Eşinin mutfak dolabında sakladığı ziynet eşyaları ile 8 bin TL nakit parayı alan 48 yaşındaki adam, hırsızlık süsü vermek için evini yaktı.

Olay dün sabah saatlerinde Tepebaşı köyünde meydana geldi. 48 yaşındaki İ.A, eşinin mutfakta sakladığı 8 bin TL nakit para ile ziynet eşyalarını gizlice aldıktan sonra evi ateşe verdi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre dün, 09:30 sıralarında, Tepebaşı’nda Şehit İbrahim Latif Sokak üzerinde bulunan bir ikametgahta yangın çıktı.

Polis yaptığı incelemede, İ.A.(E-48)’nın, eşine ait olup mutfak dolabı içerisinde muhafaza ettiği toplam 8 bin TL nakit para ile muhtelif ziynet eşyalarını aldıktan sonra olaya hırsızlık izlenimi vermek amacıyla, ikametgahın yatak odası ile mutfak kısmını kasten ve kanunsuz olarak yakmak suretiyle kundakladı.

Yangın, İtfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangın sonucu yatak odasındaki elbise dolabı ve içerisindeki muhtelif kıyafetler ile hasır çatı ve mutfaktaki halı yanarak zarar gördü. İ.A. tutuklanırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor

Diğer Haberler

Başa dön tuşu