Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

Kıbrıs Sanatçı ve Yazarlar Birliği’nden Din İşleri Başkanı’nın sözlerine kınama

Kıbrıs Sanatçı ve Yazarlar Birliği, Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal’ın “Kadınlara Yönelik Seminer” başlığı altında söylediklerinin birlik üyeleri arasında infial yarattığını kaydetti

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Kıbrıs Sanatçı ve Yazarlar Birliği, Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal’ın “Kadınlara Yönelik Seminer” başlığı altında söylediklerinin birlik üyeleri arasında infial yarattığını kaydetti.

Kıbrıs Sanatçı ve Yazarlar Birliği yaptığı yazılı açıklamada, bu çirkin müdahaleyi kınayarak, toplumumun bünyesine uygun olmayan Din İşleri Başkanlığının lağvedilmesini talep etti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Siz kimsiniz ve kendinizi nerede zannediyorsunuz? Burası özgür kadınların ülkesi. Burada kadınlara “eş” değil “kadın” denir. Kadınlar kendileri ile ilgili kararları kendileri verir. İster evlenir, ister boşanır, ister çocuk, ister kedi sahibi olur. Buna karışma hakkını kimden alıyorsunuz? Biz yaşama biçimimize yapılan müdahalelere çok yüksek bir “hayır” cevabı veriyoruz ve bu konuda ülkemiz kadınlarının da yanımızda olduğunu biliyoruz. Vatandaşın vergileri ile beslenip toplum mühendisliği yapanlara dur denilmelidir. Kıbrıslı Türkler tarihleri boyunca yobazlığa geçit vermemişlerdir. Demokratik kültürümüz en büyük zenginliğimizdir ve bunun elimizden alınmasına izin vermeyeceğiz.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu