Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSiyasetToplum

Hükümet ortakları toplantı yaptı, yol haritasını belirledi

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, hükümet ortakları olarak dün uzun bir toplantı yaptıklarını ifade ederek, yol haritasının belirlendiğini kaydetti, "Durmak yok, yola devam" dedi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, sosyal medya hesabı üzerinden ‘Durmak yok, yolumuz uzun…’ başlığı altında bir açıklama yaptı.

Bakan Arıklı, “Seçim sonrası dilek ve temenniler bölümüne geçtik galiba. Birileri Ünal Üstel ile ilgili gönlünden geçeni özellikle internet gazetelerine yazdırıp ortalığı bulandırmaya çalışıyor belli” dedi.

Arıklı, Başbakan Ünal Üstel’in Türkiye ile imzalanacak ekonomik protokolü görüşmek için gecikmiş ziyaretini önce tedavisi 6 ay süren ağır göz operasyonu ardından geçirdiği ağır grip hastalığı dolayısı ile önümüzdeki haftaya ertelediğini belirtti.

“ÖNÜMÜZDEKİ SÜRECİN YOL HARİTASINI BELİRLEDİK”

“Ortada bir seçim başarısı olmadığı gibi iddia edildiği gibi bir seçim başarısızlığı da yoktur” diyen Arıklı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Olsa bile bunun sorumluluğu sadece Ünal Üstel’in değil, bu ittifaka ve adaylara birlikte karar veren 3 partinin Genel Başkanına aittir. Dün akşam Bakanlar Kurulu sonrası 3 parti Genel Başkanı uzun süren bir toplantı yaptık. Hem seçimleri değerlendirdik hem de önümüzdeki sürecin yol haritasını belirledik. Netice itibari ile birileri üzülecek ama gelinen nokta; ‘durmak yok, yola devam’dır…”

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu