Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaGenelGüney KıbrısKıbrısManşetTürkiye

Adil Gür: Tatar kazansın ben bu mesleği bırakırım!

A&G Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür, ülkemizde yarın gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için, “Eğer Kıbrıs'taki seçimleri Türkiye’nin desteklediği Ersin Tatar kazansın, ben bu mesleği bırakacağım” dedi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

A&G Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür, ülkemizde yarın gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için, “Eğer Kıbrıs’taki seçimleri Türkiye’nin desteklediği Ersin Tatar kazansın, ben bu mesleği bırakacağım” dedi.

Yarın yapılacak seçimde AK Parti ile arası iyi olmayan mevcut Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın, seçimi bu nedenle farkla kazanacağını söyleyen Gür hatta oran bile vererek %60 – %40 aralığını işaret etti.

Gür şöyle dedi, “Eğer Kıbrıs’taki seçimleri Türkiye’nin desteklediği Ersin Tatar kazansın, ben bu mesleği bırakacağım. Bir daha da bu konuda ekranlara çıkmayacağım. Tatar kaybedecek, hem de büyük bir fark yiyerek.”

 

 

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu