Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetSiyaset

Cumhurbaşkanı Tatar’dan Türkiye’de depremlerden etkilenen üç ile taziye ziyareti gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Tatar günübirlik ziyaret çerçevesinde yarın Türkiye’ye gidiyor.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Cumhurbaşkanı Tatar günübirlik ziyaret çerçevesinde yarın Türkiye’ye gidiyor.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen üç ile yarın taziye ziyaretinde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Tatar günübirlik ziyaret kapsamında, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adana’da temaslarda bulunacak.

Gaziantep’te afet bölgesine giderek, halka taziye ziyaretinde bulunacak olan Cumhurbaşkanı Tatar, daha sonra Kahramanmaraş’a geçerek, Karacasu Konteyner Kent ile Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü’ndeki Çadır Kenti ziyaret edecek.

Adana bölgesinde de taziye ziyaretinde bulunacak olan Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyaretlerinde, KKTC Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu, KKTC Gaziantep Başkonsolosu Fatma Demirel ve KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli de eşlik edecek.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu