Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelGüney KıbrısManşet

Yunanistan ve Türkiye’de yaşanan trajediler için iki toplumlu konser yapılıyor

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Yunanistan’da meydana gelen tren kazası ve Türkiye’de yaşanan depremler nedeniyle hayatını kaybedenler için 20 Mart’ta, iki toplumlu konser yapılacağı bildirildi.

Haravgi gazetesi, konserin Güney Lefkoşa’daki “Elefteria Meydanı”nda yapılacağını ve konserde, depremzedelere yardım amaçlı bilet satışı yapılacağını yazdı.

Habere göre, konserde yer alacak sanatçılar arasında Annita Konstandiu, Arda Gündüz, Ahmet Okan, Yorgos Kaloyiru, Katerina Parashu, “Let’s Sing Together” grubu, Niyal Öztürk, Umut Albayrak, Seren Coşaner, Dimitris Mesimeris gibi isimlerle birlikte Barış İçin İki Toplumlu Koro bulunuyor. Konserde ayrıca, Neşe Yaşın, Arif Albayrak, Alasios, Mihalis Hristofidis, Andreas Parashos ve Tamer Öncül gibi şairler de şiir okuyacak.

Haberde, konserin Lefkoşa Rum Belediye Başkanı Konstandinos Yorgacis ile Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı himayelerinde yapılacağı kaydedildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu