Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSağlık

Tarım Dairesi, gıda denetim sonuçlarını açıkladı

İthal elmada limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Tarım Dairesi 10-16 Mart tarihleri arasındaki ithal ve yerli üretim gıda denetim sonuçlarını açıkladı. İthal elmada limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildi.

Daireden yapılan yazılı açıklamada, ithal ürünlerde 32 numunenin, 28’inin temiz olduğu, limit üstü bitki koruma ürünü tespit edilen 4 ürüne rastlandığı ifade edildi.  

Açıklamada, Mesut Karakuş’a ait elma golden ve elma Stk.’de limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildiğinden dolayı ürünün firmanın isteği üzerine imha veya menşeine iade edileceği belirtildi.

Orc Foods’a  ait elma Stk.de ve İşleyen Kardeşler Ltd.’e  ait  elmada da limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildiğinden dolayı ürünlerin firmaların isteği üzerine imha edildiği kaydedilen açıklamada, yerli ürünlerde ise 15 numunenin de temiz olduğu, limit üstü bitki koruma ürünü tespit edilen ürüne rastlanmadığı ifade edildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu