Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSiyaset

İzcan: “UBP kurultayına yapılan müdahale hakaret boyutuna ulaştı”

BKP Genel Başkanı İzcan: ”Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra UBP kurultayına yapılan müdahalelerin, Kıbrıs Türk toplumunun iradesine hakaret boyutuna ulaştığını” belirtti

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan,” Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra UBP kurultayına yapılan müdahalelerin, Kıbrıs Türk toplumunun iradesine hakaret boyutuna ulaştığını” belirterek, yapılanları şiddetle kınadıklarını belirtti.

İzcan yaptı açıklamada, “Türkiye’deki AKP hükümetinin, Kuzey Kıbrıs’ı ilhak etme yönünde attığı adımları asla kabul etmeyeceklerin” ifade ederek “Fetihçi ve istilacı olan bu siyaset, Kıbrıs Türk toplumu tarafından ret edilmektedir” dedi.

Yeni birtakım senaryoların gündemde olduğunu savunan İzcan, ülkenin kaosa sürüklendiğini, hükümet bunalımının yaşanacağını ve bunun sonucunda erken seçim adı altında meclis ve hükümet seviyesinde yeni senaryoların hayata geçirilmek isteneceğini iddia etti.

İzcan, “UBP ve yöneticileri o kadar aciz duruma düşürülmüştür ki, kendilerine yapılan hakaretleri dahi açıklamaktan korkmaktadırlar” dedi.

Yaşananların UBP’nin iç meselesi olmadığını, tepki gösterilmesi gerektiğini ifade eden İzcan, demokratik muhalefeti en güçlü şekilde tepki göstermeye çağırdı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu