Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaManşetToplum

AFAD: “Libya için 850 ton insani yardım malzemesi daha yola çıktı”

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), Libya'ya gönderilmek üzere 850 ton insani yardım malzemesinin daha İzmir Alsancak Limanı'ndan yola çıktığı bildirildi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

AFAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 11 Eylül’de tarihin en büyük afetlerinden birini yaşayan Libyalıların yaralarını sarmaya, umutsuzluğun ardındaki umut olmaya devam edildiği belirtildi.

Açıklamada, “AFAD koordinasyonunda oluşturduğumuz iyilik köprüsüyle Libya’ya bugüne kadar 4 uçak, 5 gemi aracılığıyla, arama kurtarma ve sağlık personeli ile çok sayıda insani yardım malzemesi ulaştırdık. Bugün 850 ton insani yardım malzemesi daha Libya’ya ulaştırılmak üzere İzmir Alsancak Limanı’ndan yola çıktı.” bilgisine yer verildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu