GenelKıbrısManşetSiyasetTürkiye

CHP’li Özkoç: “Millete ‘dişinizi sıkın’ diyen Erdoğan KKTC’ye 8 uçakla gitti”

CHP'li Engin Özkoç, TC Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilerin KKTC'ye 8 uçakla gittiğini belirterek, 'israf' eleştirisi yaptı

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin KKTC ziyareti, Türkiye’de muhalefetin eleştirilerine neden oldu.

CHP’li Özkoç, TC Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyetin pazar günü yaptıkları KKTC ziyaretinin ardından çekilen bir görüntüyü paylaştı. Özkoç çok sayıda uçağın görüldüğü paylaşımına “Millete dişinizi sıkın diyen Recep Tayyip Erdoğan Kıbrıs’a nasıl gitti?” notunu düştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Erdoğan ve beraberindeki heyetin 8 ayrı uçakla KKTC’ye geldiğini belirterek, ‘israf’ eleştirisinde bulundu.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve bakanların KKTC’ye 7 uçakla gittiğini söyleyerek, “Vatandaşına IBAN gönderip, para isteyen Cumhurbaşkanı 7 uçakla pikniğe gitti” ifadeleriyle eleştirmişti.

Erdoğan ve beraberindeki heyetin 8 uçakla KKTC’ye gittiğini söyleyen Özkoç’un sosyal medyadan paylaşımı ise şöyle:

“Millete dişinizi sıkın diyen Recep Tayyip Erdoğan Kıbrıs’a nasıl gitti? 1 uçak Bahçeli, 1 uçak Bakanlar ve heyetler, 1 uçak RTE, 2 uçak Koruma, 1 askeri nakliye uçağı (arabalar), 1 özel jetle Çavuşoğlu, 1 askeri pır pır uçak, toplam 8 uçak… İsrafa devam…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu