Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

“Hayaldi, gerçek oldu”

Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yüz seneden fazladır ellenmeyen Girne Antik Limanı cesaret edip ellediklerini ve tadilatını tamamladıklarını söyledi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yüz seneden fazladır ellenmeyen Girne Antik Limanı cesaret edip ellediklerini ve tadilatını tamamladıklarını söyledi

ANTİK LİMAN BİR HAYALDİ
Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Meclis’te Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’nın görüşülmesi ile bakanlığın hayata geçirdiği ve hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili bilgiler verdi. Girne Antik Limanı’nın Turizm Bakanlığı uhdesinde olduğunu belirten Bakan Ataoğlu, Girne Antik Liman’ın bakanlığı döneminde restorasyon kapsamına alındığından ve çalışmanın başarıyla tamamlandığından söz etti. Yüz seneden fazladır ellenmeyen Antik Limanı cesaret edip ellediklerini ve tadilatını tamamladıklarını belirten Ataoğlu, Limanı bir bütün görerek hareket ettiklerini kaydetti.

TELEFERİK DE OLACAK
Geçtiğimiz yıl Bellapais bölgesine yapılacağı duyurulan teleferik projesi ile ilgili muhalefetin “hayal proje” eleştirilerine yanıt veren Bakan Ataoğlu, “Girne Antik Limanı’nı konuşurken o da bir hayaldi, hayal gerçek oldu bugün. Teleferiklerle ilgili ekip arkadaşlarım çalışma yapıyor. Engeller vardır ama engelleri kendi içimizde yaratıyoruz. Birbirimize engel oluyoruz aslında. Belli yükseklik var onun da kat kat üzerinde yaparak, birilerinin yargıya müracaat ettiğinde ara emri alamayacağı şekilde hareket ediyoruz” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu