Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

Erhürman: “Üç yıl geçmesi mi gerekiyordu?”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, İçişleri Bakanlığı'ndan gelen açıklamaya değinerek “Üç yıl geçmesi mi gerekiyordu? Ve hala ‘yapmamız lazım’da mıyız?” diye sordu

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İçişleri Bakanı Dursun Oğuz’un “Kalıcı bir nüfus politikası ve planlaması zamanı gelmiştir. Nüfusumuz kaç olmalı? Bunu bilimsel verilerle ortaya koyup, her alanda planlama yapmak durumundayız” açıklamasına ilişkin paylaşımda bulundu.

Erhürman, İçişleri Bakanlığı’ndan gelen açıklamada, CTP olarak bu planlamanın yapılması gerektiğini 3 yıl boyunda vurguladıklarını hatırlatarak, “Üç yıl geçmesi mi gerekiyordu? Ve hala ‘yapmamız lazım’da mıyız?” diye sordu.

Erhürman, “Bu hükümetin görevde olduğu her gün, bu ülke, bu halk için bir kayıptır dediğimizde tam da bunu söylüyoruz işte” ifadelerini kullandı.

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu