Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
Güney KıbrısKıbrısManşetSiyasetToplum

Rum Sözcü Letimbiotis, Akan Kürşat’ın KKTC’ye gelmesi konusunda açıklama yaptı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Rum Yönetimi Sözcüsü, Kıbrıs Türk Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı’nın, Lefkoşa (Rum) Kaza Mahkemesi kararıyla teminatla serbest bırakılan ve işlemlerinin tamamlanmasını bekleyen Kıbrıslı Türk Avukat Akan Kürşat’ın gün içerisinde KKTC’ye geleceği açıklaması üzerine, Kürşat’ın mahkemenin, serbest bırakılması için koştuğu şartlarından sorumlu olduğunu söyledi.

Sigmalive’in haberine göre Sözcü Konstantinos Letimbiotis, Avukat Akan Kürşat’ın İtalya’dan Güney Kıbrıs’a bu sabah erken saatlerde vardığını, Rum Polis Müdürlüğü’ndeki karakola götürüldüğünü, ifade verdikten sonra Lefkoşa (Rum) Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldığını söyledi.

Mahkeme’nin, bir sonraki duruşma tarihini tayin ettikten sonra Kürşat’ın mahkeme günü olan 29 Şubat’a kadar serbest bırakılmasına karar verdiğini kaydeden Letimbiotis, “Yargı usullerine göre bu, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nin tayin ettiği şartlardan, belirli zamanlarda polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmaktan sorumlu olduğu anlamına gelir” ifadelerini kullandı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu