Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

“CTP bize daha somut bir öneri ile gelmedi”

Halkın Partisi Milletvekili Jale Refik Rogers, Cumhuriyetçi Türk Partisi'nin açıklanmış olan ilkeleri ile uyumlu olduklarını hatta bu ilkeleri başından beri savunduklarını ancak CTP'nin kendilerine daha somut bir öneri ile gelmediklerini kaydetti.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Halkın Partisi (HP) Milletvekili Jale Refik Rogers, Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) açıklanmış olan ilkeleri ile uyumlu olduklarını hatta bu ilkeleri başından savunduklarını ancak CTP’nin kendilerine daha somut bir öneri ile gelmediklerini kaydetti.

“CTP ilkeleri konusunda görüşleriniz nedir?” sorusunu yanıtlayan HP’li Jale Refik Rogers, “Bize ilkeler listesi ile geldiler ve bu ilkeler HP’nin en baştan savunduğu ilkelerdi. Bu ilkelerle gelmiş olmaları bizim için mutluluk vericidir. İlkeler nezdinde olumlu bir görüşme oldu… Erhürman’nın geniş tabanlı hükümet çağrısı da bizle örtüşen bir şeydir ancak CTP bize daha somut bir öneri ile gelmedi. Neticede yetki PM’dedir… Ama ilkeler nezdinde örtüştüğümüzü söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu