Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaManşet

Kaçakçı, zehirli yılana kendini ısırttı

Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, hapis korkusundan korkunç bir şekilde hayatına son verdi. Kaçakçı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Geçtiğimiz günlerde Tayland’dan Güney Afrika’ya kaçak hayvan sokmaya çalışırken yakalanan 28 yaşındaki Marius Joubert, polisin evinde yaptığı arama sırasında kendisini zehirli yılana ısırtarak intihar etti.

Güney Afrika polisi, evinde arama yaptığı sırada hayvanların aç olduğunu ve beslemek istediğini belirten Joubert, elini zehirli bir kobra yılanının bulunduğu kafese sokarak kendini iki kez ısırttı.
Dakikalar içinde yere yığılan adam, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EN AZ 25 YIL HAPİSLE YARGILANACAKTI

Hayvan kaçakçılarının oldukça ağır cezalandırıldığı Güney Afrika’da, şüpheli Joubert’in en az 25 yıl hapis ile yargılanmak üzere olduğu ve bu nedenle hapse girmek yerine intihar ettiği tahmin ediliyor.

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu