Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
EkonomiGenelGüney KıbrısManşet

Sığır besicileri Rum Başkanlık Sarayı’nda eylem yapacak

Güney Kıbrıs'taki sığır besicilerinin, Avrupa Birliği’nin (AB) KKTC’ye, büyük kısmı hellim üretiminde kullanılmak üzere 39.5 milyon euro hibe etmesini protesto etmek için 3 Ekim’de Başkanlık Sarayı’nda eylem yapacağı bildirildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Güney Kıbrıs’taki sığır besicilerinin, Avrupa Birliği’nin (AB) KKTC’ye, büyük kısmı hellim üretiminde kullanılmak üzere 39.5 milyon euro hibe etmesini protesto etmek için 3 Ekim’de Başkanlık Sarayı’nda eylem yapacağı bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, Sığır Besicileri Koordinasyon Komitesi’nin dünkü toplantısında eylem kararı alındığını ve eylemcilerin, araçlarıyla Rum Başkanlık Sarayı ile AB ofislerinin önüne gideceğini yazdı.

Gazete, sığır besicilerinin hellim konusunda ve KKTC’ye yapılan hibeyle ilgili izahat talep ettiğini kaydederken, eylem çerçevesinde Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis ile AB yetkili makamına muhtıra verileceğini belirtti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu