Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
Genel

İsrail’in dün Lübnan’ın doğusundaki Baalbek’e düzenlediği saldırılarda can kaybı 11’e yükseldi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

İsrail ordusunun Lübnan’ın doğusundaki Baalbek kenti ve çevresindeki beldelere dün düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 11’e yükseldiği belirtildi.

Lübnan resmi haber ajansı NNA, İsrail savaş uçaklarının dün Baalbek ve yakınındaki Makne ile Türkmenlerin de yaşadığı Duris beldesine düzenlediği saldırılarda yaşanan kayıplara ilişkin son bilgileri yayınladı.

Haberde, Baalbek’e bağlı Buday kentinde dün sabah bir evin hedef alındığı İsrail saldırısında 4 kişilik bir ailenin yok olduğu belirtildi.

İsrail’in dün Baalbek ve çevresine düzenlediği hava saldırılarının ardından yayınlanan ilk haberde, İsrail’in, Makne’de düzenlediği saldırının tahliye uyarısı yapılmadan gerçekleştirildiği ve bu saldırıda 6 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı kaydedilmişti.

Baalbek’in Keyyal semtinde bir evin bombalanması sonucu 1 kadının yaşamını yitirdiği, 5 kişinin yaralandığı aktarılırken, Duris’e düzenlenen saldırılarda ise 3 kişinin yaralandığı belirtilmişti.

İsrail’in 23 Eylül’den beri saldırılar düzenlediği Baalbek kenti, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumunun (UNESCO) Dünya Mirası Listesi’nde yer alıyor. Lübnanlı yetkililer daha önceki saldırılarda zarar gören kentteki tarihi eserlerin İsrail saldırıları sonucu yok olmasından endişe ediyor.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu