Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar İsias Otel davasına ilişkin konuştu

Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yarın beşinci duruşması görüşülecek olan İsias Otel davasına ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Bizim tek tesellimiz Türk adaletinin vereceği olası kast kararıdır" dedi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yarın beşinci duruşması görüşülecek olan İsias Otel davasına ilişkin BRT’ye değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Tatar, tüm gerçeklerin raporlara yansıdığını belirterek, “Bizim tek tesellimiz Türk adaletinin vereceği olası kast kararıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Tatar, kararın çok önemli olduğunu belirterek, raporların ve olaya şahitlik edenlerin olası kast olduğu noktasında birleşmekte olduğunu söyledi.

BRT Haber’de yer alan habere göre, Tatar, “Başbakan ve ilgili bakanlar, muhalefet ve bütün çevreler tek yürek bu davanın adil bir şekilde sonuçlanması için büyük gayretler göstermişlerdir. Dolayısıyla adaletin tecelli etmesini temenni ediyorum ve acılı ailelere bir kez daha sabırlar diliyorum” dedi.

Yaşanan acının hiçbir zaman unutulmayacağını da söyleyen Tatar, deprem ve Şampiyon Meleklerin büyük acılar yaşayan Kıbrıs Türkü’nün tarihinde acı bir olay olarak yerini aldığını belirtti.

“Her zaman bu acıyı yüreklerimizde taşımaya devam edeceğiz” diyen Tatar, “Temennimiz adaletin yerini bulması ve kusurlu olanların cezalandırılmalarıdır” diye konuştu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu