Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelGüney KıbrısManşet

Güney Kıbrıs’ta arızalı hava yastıkları yüzünden Honda araçlar da geri çağrılıyor

Güney Kıbrıs’a AB üyesi olmayan ülkelerden ithal edilen "Mazda Demio" model araçların, sürüş esnasında aniden patlayan ve yaralanmalara yol açan “Takata” marka hava yastıklarının değiştirilmesi maksadıyla geri çağrılmasının ardından, Honda marka araçların da aynı sebepten ötürü geri çağrıldığı haber verildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Güney Kıbrıs’a AB üyesi olmayan ülkelerden ithal edilen “Mazda Demio” model araçların, sürüş esnasında aniden patlayan ve yaralanmalara yol açan “Takata” marka hava yastıklarının değiştirilmesi maksadıyla geri çağrılmasının ardından, Honda marka araçların da aynı sebepten ötürü geri çağrıldığı haber verildi.

Fileleftheros gazetesi, Mazda şirketinin 11 bin 181 “Mazda Demio” aracı yolcu kısmındaki hava yastıklarındaki problemden ötürü değiştirmek amacıyla geri çağırmasının ardından, Honda şirketinin de Takata hava yastığı bulunan araçlarındaki hava yastıklarının değişmesi için 10 bin 851 aracını dün geri çağırdığını yazdı.

Gazeteye göre, Karayolları Dairesi dün yaptığı açıklamada üretici şirketin distribütörü tarafından somut direktifler verilene kadar söz konusu araçların kullanılmaması çağrısında bulunurken, Honda firmasının Rum kesimindeki distribütörünün Galatariotis Motors olduğu belirtildi.

Alithia gazetesi ise haberinde, Rum polisinin dün yaptığı açıklamada, içerisinde Takata hava yastığı bulunan 62 aracın trafikten çekilmesine karar verildiğini açıkladığını yazdı.

Haberde, Rum polisinin, Takata hava yastığı bulunan 62 aracının problemin giderilmesi için öngörülen süreçler tamamlanana kadar trafikten çekildiği belirtildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu