Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Eroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

 Üçüncü Cumhurbaşkanı  Derviş Eroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eroğlu mesajında şunları kaydetti:

“Bayram günleri bizler için sevinçlerin, coşkuların doruğa ulaştığı, paylaşıldığı, büyük anlam ve değeri olan günlerdir.

 Bayram günlerini fırsat bilerek affedici olmayı, hoşgörülü davranmayı, dargınlıkları geride bırakmayı, faydasız hırslardan, nefret duygularından, aşırılıklardan kurtulabilmeyi mutlaka başarmalıyız.

Halk olarak en büyük gücümüzün birlik ve beraberliğimiz olduğunu hiç unutmamalı, kendi çıkarları için bizden görünüp, bizi bize düşman etmeye çalışanlara asla fırsat vermemeliyiz.

Devletimiz, egemenliğimiz, demokrasimiz, Anavatan Türkiye ile sağlam, sağlıklı, kardeşçe ilişkilerimiz bizim için büyük önem ve değere sahiptir.

Bunlara sahip çıktıkça, daha fazla gelişmeleri için çaba harcadıkça her alanda başarılı olacağımızdan herkes emin olmalıdır.

Biz, Kıbrıs konusunu tarihe gömmek, Rum komşularımızla Ada’daki gerçeklere dayalı bir antlaşma yapabilmek için samimiyetle yoğun bir gayret gösterdik ama onlar hala bizi azınlık olarak görüyor, 1974 öncesine dönüşü hayal ediyor.

Kıbrıs konusu için en gerçekçi, makul çözüm iki Devletli çözümdür. Bunun dışındaki arayışlar boşunadır ve Rum tarafının mevcut durumu aleyhimize kullanmasından başka işe yaramayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam alemi, Anavatan Türkiye’deki kardeşlerimiz ve halkımızın mübarek Ramazan Bayramını candan kutlar, geçirdiğim bel fıtığı ameliyatı dolayısı ile bana ve aileme şifa dileklerini ileten herkse teşekkür eder, sağlık ve mutluluklar dilerim.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu