Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Sönmezliler Ocağı’nın Olağan Genel Kurulu yapıldı

Sönmezliler Ocağı’nın, Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Erden Esenyel, oybirliğiyle yeniden seçilerek güven tazeledi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Sönmezliler Ocağı’nın, Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Erden Esenyel, oybirliğiyle yeniden seçilerek güven tazeledi.

Dernekten verilen bilgiye göre, Gazeteci-Yazar Akay Cemal’in Divan Başkanlığı, Adnan Işıman ile Çınar Topçuoğlu’nun sekreterlik yaptığı toplantıda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından faaliyet raporu ve mali rapor okunarak onaylandı. Daha sonra tek aday olan Erden Esenyel, oybirliğiyle yeniden Sönmezliler Ocağı başkanlığına seçildi.

Yönetim Kurulu’na, Akay Cemal, Ali Akgüç, Ahmet Yüksel, İbrahim Tuncalın, Raşit Sözalp, Neval Nuri, Rahmi Özsan ve Gürsel Demiralp; Denetleme Kurulu’na İlter Kırmızı, Hamza Arman, Hasan Arman ve Disiplin Kurulu’na Veli H. Taşkıran, Mehmet Ali Aydınöz, Mustafa Akgüç ve Sıtkı Erdemli seçildi. Onur kurulu ise Osman Özalp, Nazım Alirıza Özel, Türkay Akpınar, Erden Özerden, Özten Bektaşoğlu, Ahmet Sanver, Önder Sanver, Halil Kazaz, Sonal Özgürgün, Fadıl Koşar, Mahmut İslamoğlu, İbrahim Umut ve Önder Öztürk’ten oluştu.

Başkan Erden Esenyel konuşmasında, Türkiye’de olduğu gibi, KKTC’de de çok geç kalınmasına rağmen, gazilere çeşitli olanaklar sağlamayı amaçlayan gazilik kartı verilmesine ilişkin çalışmalar hakkında bilgi verdi ve konunun takibinde olacaklarını söyledi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu