Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Yine alkol şişede durduğu gibi durmadı

Girnede gece yarısı alkol tesiri altında sokak ortasında alacak verecek yüzünden tartışmaya başlayan iki genç bir birine saldırarak tanınmaz hale geldiler.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

DEVRİM DEMİR

Girnede gece yarısı alkol tesiri altında sokak ortasında alacak verecek yüzünden tartışmaya başlayan iki genç bir birine saldırarak tanınmaz hale geldiler. Fas uyruklu oldukları öğrenilen iki öğrenciden 326 miligram alkollü olan Ouechen El Mahdi’nin 2024 yılından bu yana ülkede kaçak yaşadığı ortaya çıktı. Ortalığı birbirine katan öğrenciler az önce Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER…

Girne Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şubede görevli polis memuru Okan Mamalı zanlılar Othman Idoulhıane ve Ouechen El Mahdi’nin ‘kavga’, ‘ sarhoşluk’ ve ‘rahatsızlık’ suçlarından tutuklandığını söyledi. Mamalı zanlıların sabaha karşı Girne’de Barış Parkı üzerinde aralarında çıkan alacak verecek yüzünden tartışmaya başladıklarını ardından birbirlerini darp ederek yaraladıklarını söyledi.

BİRİ ÜLKEDE KAÇAK…

Polis yapılan sorgulamada zanlı Ouechen El Mahdi’nin 29 Kasım 2024 tarihinden bu yana ülkede kaçak yaşadığını tespit ettiklerini kaydetti. Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis uygun bir teminat talebinde bulundu. Zanlılar alkolden dolayı bu hale geldiklerini ifade ederek özür diledi. Yargıç Evren Mürsel, zanlı Othman Idoulhıane’nin davaları görüşülenceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 500 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine, ülkede kaçak yaşam süren Ouechen El Mahdi’nin 15 günü geçmeyecek şekilde hükümsüz tutuklu cezaevinde beklemesine emir verdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu