Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelManşetTürkiye

Baykar’ın ortak girişim kurduğu Leonardo’nun İsrail bağları tartışılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Nisan'da Roma'da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'ye gerçekleştirdiği ziyarette Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Leonardo CEO'su Roberto Cingolani bir protokol imzaladı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Baykar’ın ortaklık kurduğu İtalyan savunma şirketi Leonardo, İsrail’le silah ticareti yaptığı gerekçesiyle geçen haftaki ulusal grevde protesto edildi.

20 Haziran Cuma günü çok sayıda sendikanın katıldığı ve ağırlıkla ulaşım sektöründe etkisi hissedilen ulusal grev sırasında, işçi sendikaları konfederasyonu USB, Roma, Floransa, Napoli gibi birçok kentte Leonardo binalarının önünde eylem düzenledi.

Sendika Leonardo şirketini, “Gazze’deki soykırıma suç ortaklığıyla” suçladı.

İsrail soykırım iddialarını reddediyor, Gazze’deki operasyonlarının Hamas’ı hedef aldığını savunuyor.

Aylardır işbirliği görüşmelerini sürdüren Baykar ile Leonardo, geçen hafta Paris’teki havacılık fuarında bir ortak girişime imza atmıştı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu