Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
Güney KıbrısManşet

Güney Lefkoşa ve Baf’ta iki ayrı kazada, iki kişi hayatını kaybetti

Güney Lefkoşa ve Baf’ta meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 20 yaşındaki Kiriakos Antoniu ile 21 yaşındaki Panayiotis Siyik hayatını kaybetti. Bu ölümlerle birlikte Güney Kıbrıs’ta yılbaşından bu yana trafik kazalarında yaşamını yitirenlerin sayısı 25’e ulaştı. Geçen yıl aynı dönemde can kaybı 26 olarak kaydedilmişti.

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Güney Kıbrıs’ta trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısının 25’e yükseldiği belirtildi.

Fileleftheros gazetesi, Güney Kıbrıs’ta bu yıl trafik kazalarında hayatını kaybeden kişi sayısının 25 olduğunu, geçen yıl ise aynı dönemde bunun 26 olarak kayda geçtiğini yazdı.

Gazete haberinde ayrıca Güney Lefkoşa’da ve Baf’ta geçen gün meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 20 yaşındaki Kiriakos Antoniu ile 21 yaşındaki Panayiotis Siyik’in hayatlarını kaybettiğini belirtti.

Gazete, ilk kazanın Lefkoşa’nın güneyinde Eylence bölgesinde, 20 yaşındaki Kiriakos Antoniu’nun kullandığı aracın, başka bir araçla çarpışmasıyla meydana geldiğini, çarpışma sonucunda Antoniu’nun aracının yoldan çıkarak sürüklendiğini yazdı.

İkinci kazanın ise Baf’a bağlı Kissonerga bölgesinde, 21 yaşındaki Panayiotis Siyik’in kullandığı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkması neticesinde gerçekleştiği belirtildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu