Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Amcaoğlu: “Alt yapı tamam, sıra asfaltta”

Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Yenikent Özker Özgür Caddesi’nde yıllardır süregelen yol sorununu çözüme kavuşturmak için başlatılan çalışmaların sona yaklaştığını belirtti.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Amcaoğlu, yıllardır yalnızca servis yoluyla tek şeritli şekilde geçiş sağlanan bu bölgenin Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği’nin desteğiyle çözüme kavuştuğunu kaydetti.
Amcaoğlu, sorunlu bölgede kazı çalışmalarının tamamlandığını, dolgu işlemlerinin bitirildiğini ve asfalta hazırlık için mekanik serim çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Alt yapı çalışmalarının Belediye tarafından yapıldığını, asfaltlamanın ise TC Karayolları tarafından gerçekleştirileceğini ifade eden Amcaoğlu, şunları kaydetti:
“Bu projenin hayata geçmesine katkı koyan Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği’ne, TC Karayolları Genel Müdürlüğü’ne, TC Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi’ne (KEİ), KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na, Şehir Planlama Dairesi’ne, ayrıca projenin hayata geçirilmesi için iş birliği yapan mal sahiplerine ve sahada emek veren tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu