KıbrısManşet

Gardiyanoğlu: Lütfen bana bir şey olmaz deme… Sevdiklerini dinle

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, arı sokması sonucu yaşadığı alerjik reaksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, arı sokması sonucu yaşadığı alerjik reaksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı.
“İLK KEZ BÖYLE BİR DURUM YAŞADIM”
48 yaşındaki Gardiyanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugüne kadar birçok kez arı sokmasına maruz kaldığını ancak ilk kez ciddi bir sağlık sorunu yaşadığını belirtti. Gardiyanoğlu, “Yabani bir arı tarafından sokuldum. Yine umursamadım. Ancak sağ elim şişmeye başladı, göğsümde çırpıntı, elde uyuşma ve boğazda yutkunma sıkıntısı başladı” ifadelerini kullandı.
HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI
Milletvekili, yaşadığı belirtiler üzerine eşi ve çocuklarının ısrarıyla hastaneye gittiğini ifade ederek, “İyi ki de gitmişim. Hemen kortizon, serum, anti alerji iğneleri ve antibiyotikler uygulandı” dedi.
“SAĞLIĞI HAFİFE ALMAYIN”
Gardiyanoğlu, paylaşımında yaşadığı olayın ardından herkese sağlıklarını hafife almamaları çağrısında bulunarak, “Lütfen bana bir şey olmaz deme… Sevdiklerini dinle… Herkese sağlıklı ve huzurlu haftalar dilerim” sözleriyle uyarıda bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu