Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

CTP, uygulamaları “baskıcı ve faşizan” olarak nitelendirdi

Cumhuriyetçi Türk Partisi, 34 öğretmen hakkında başlatılan soruşturmayı ve grev yasağını eleştirerek, hükümetin demokratik haklara müdahale ettiğini belirtti ve öğretmenlerin yanında olduklarını açıkladı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), hükümetin 34 öğretmen hakkında başlattığı soruşturmayı ve önceki grev yasağını eleştirerek, uygulamaları “baskıcı ve faşizan” olarak nitelendirdi. Parti yetkilileri, hükümetin yasal yetkilerini aşarak öğretmenlerin demokratik eylem hakkına müdahale ettiğini vurguladı.

CTP yaptığı açıklamada, “Hükümet makamlarındakiler, yasalar çerçevesinde demokratik eylem hakkını kullanan öğretmenlere adeta savaş açtı. Anayasal haklara ve yasal sınırlara yönelik bu saldırılar kabul edilemez” ifadelerine yer verdi.

Parti, öğretmenlerin ve demokratik, laik ve çağdaş eğitimi savunan halkın yanında olduklarını belirterek, yasa tanımaz hükümetin karşısında duracaklarını açıkladı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu