Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrıs

DAÜ’de Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalık etkinliği

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle okulda farkındalık etkinliği düzenledi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

DAÜ, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkan Yardımcısı ile DAÜ Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ünal Değer’in açıklamasına göre, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrenci Kulübü (FizyoClub) ile Engelli Öğrenci Birimi, engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştığı güçlükleri daha iyi anlayabilmek ve kapsayıcı bir toplum bilincini güçlendirmek amacıyla bir empati etkinliği organize etti.

 

DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte oluşturulan “engelli deneyim parkurları” ile öğrenciler ve üniversite çalışanları erişim güçlüklerini, hareket sınırlılıklarını ve iletişimde yaşanan engelleri kısa süreli de olsa deneyimleme fırsatı buldu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu