GenelKıbrıs

İskele Belediyesi Kültür&Sanat Günleri devam ediyor

Kültür&Sanat günlerinde bu akşam ‘Nenemin Mutfağı’ etkinliği var

İskele Belediyesi 15. Kültür Sanat Günleri dün (17 Mart) ve bugün (18 Mart) Müzikli Masallar ile devam etti. İki gün boyunca İskele AKM’de sahnelenen gösteri, çocuklara keyifli anlar yaşattı. Müzik ve hikâye anlatımını bir araya getiren Dervişe Güneyyeli Kutlu’ya müzikte Burcu Müniroğlu Karagöz ve Evren Karagöz eşlik etti.

 

 

İskele’de öğrenciler ‘müzikli masallar’ ile buluştu

İskele Belediyesi 15. Kültür&Sanat Günleri, 17-18 Mart tarihlerinde yoğun katılımla gerçekleşen Müzikli Masallar Etkinliğine ev sahipliği yaptı. İskele AKM’de düzenlenen etkinliğe bölge okullarında eğitim gören öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde katıldı. İki gün boyunca 10.00 ve 11.20 saatlerinde sahnelenen gösteride, Dervişe Güneyeli Kutlu, Burcu Müniroğlu Karagöz ve Evren Karagöz sahne aldı. Müzik ve hikâye anlatımını bir araya getiren etkinlik, çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşattı.Salonun dolduğu etkinlikte öğrenciler, masalların büyülü dünyasına müzik eşliğinde yolculuk yaptı. Dervişe Güneyyeli Kutlu’nun sahneye taşıdığı, etkileşimli anlatımıyla dikkat çeken gösteri, çocukların hayal gücünü geliştirirken sanata olan ilgilerini de artırdı.

 

İki gün süren gösterinin ardından İskele Belediyesi Kültür&Sanat ve Dışilişkiler Danışmanı Özlem Kadirağa, Dervişe Güneyeli Kutlu, Burcu Müniroğlu Karagöz ve Evren Karagöz’e teşekkür plaketi taktim etti.

 

Kültür&Sanat günlerinde bu akşam ‘Nenemin Mutfağı’ etkinliği var

İskele Belediyesi 15. Kültür Sanat Günleri bu akşam (18 Mart) ise İskele Belediyesi Kültür Evi’nde gerçekleşecek Nenemin Mutfağı/Nostaljik Sunum ile devam edecek. Saat 19’da başlayacak etkinlikte, geleneksel Kıbrıs yemekleri, canlı yapım ve tadım stantları eşliğinde halkla buluşturulacak.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu