Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Meteoroloji, yağış miktarını açıkladı

Meteoroloji Dairesi, son 24 saatte en fazla yağışın metrekareye 32 kilogramla Girne’de kaydedildiğini bildirdi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Meteoroloji Dairesi, son 24 saatte en fazla yağışın metrekareye 32 kilogramla Girne’de kaydedildiğini bildirdi.

Meteoroloji Dairesi’nin dün 08.00 ile bugün saat 08.00 arasındaki verilerine göre, Girne’yi 30 kilogramla Kantara, 24 kilogramla Beylerbeyi ile Karaoğlanoğlu izledi.

Gönyeli’de 23, Tatlısu, YDÜ bölgesi ve Alsancak’ta 22, Alayköy’de 21 kilogram yağış ölçüldü. Kozanköy ile Lapta’da 20, Çamlıbel ile Yeşilırmak’ta 19, Esentepe, Alevkayası ve Boğaz’da 18 kilogram yağış kaydedildi.

Lefkoşa, Geçitkale ve Serdarlı’da 17; Zümrütköy ve Salamis’te 16 kilogram yağış düşerken; Kalkanlı ile Türkeli’de 15 kilogram yağış oldu.

Bunun yanında, Beyarmudu, Selvilitepe, Taşkent ve Bostancı’da 14; Çayırova, Mehmetçik, Lefke, Taşpınar, Dörtyol, Akdoğan ve Mallıdağ’da 13 kilogram yağış ölçüldü. Değirmenlik, Doğancı, Akdeniz ve Kırıkkale’de ise metrekareye 12 kilogram yağış düştü.

Yağmur yağan diğer bölgelerdeki yağışlar ise 1 ile 11 kilogram arasında.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu