GenelKıbrıs

Sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti

Gazimağusa–Lefkoşa Anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir araç kontrolden çıkarak takla attı. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

29 Mayıs 2026 tarihinde saat 02.10 sıralarında Yahya Zakarıa Mohamed ALMABROUK (E-21) yönetimindeki HD 944 plakalı araç, Lefkoşa istikametine seyrettiği sırada Düzova yakınlarında, Ersoy Petrol İstasyonu’nu geçtikten sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solundan çıkarak takla attı.

Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan Ahmed Adıl Alkher ABDELWAHAB (E-24), Ahmet Enver HAYDAR (E-23) ve Alla Adnan Mohamed ALGANJMI (E-22) yaralandı.

Yaralılar Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, müşahede altında tutuldukları bildirildi. Polis soruşturmasının sürdüğü kaydedildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu