Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetSiyaset

Holguín, Brüksel’de von der Leyen ve Fitto ile görüştü

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi María Ángela Holguín, dün Brüksel’de Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve Avrupa Komisyonu'nun Kıbrıs Özel Temsilcisi Raffaele Fitto ile de bir araya geldi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi María Ángela Holguín, dün Brüksel’de Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve Avrupa Komisyonu’nun Kıbrıs Özel Temsilcisi Raffaele Fitto ile de bir araya geldi.

Avrupa Komisyonu’ndan yapılan açıklamada, von der Leyen’in, Brüksel’de Holguín’i kabul ettiği belirtildi.

Von der Leyen, görüşmenin ardından X platformundan yaptığı paylaşımda, Holguín ile görüşmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, Kıbrıs sorununun çözümüne yönelik BM öncülüğündeki çabalara Komisyonun destek verdiğini belirtti.

AB Komisyonu’nun elindeki tüm araçlarla bu çabaya katkı sunacağını ifade eden von der Leyen, Komisyon’un Kıbrıs Özel Temsilcisi olarak yeni atanan Raffaele Fitto’nun da tüm ana paydaşlarla temas halinde olduğunu kaydetti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu