Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetSiyaset

CTP: Biz buradayız, birlikteyiz ve kararlıyız

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Cumhuriyet Meclisi’nin bugün “Toplum Güvenliği” gündemiyle çağrılan olağanüstü birleşimine katıldı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Cumhuriyet Meclisi’nin bugün “Toplum Güvenliği” gündemiyle çağrılan olağanüstü birleşimine katıldı. Son dönemde artan güvenlik kaygıları ve toplum güvenliğine yönelik sorunları görüşmek üzere toplanan Genel Kurul’da CTP’li milletvekililleri ve Bağımsız milletvekilleri Jale Refik Roger ve Ayşegül Baybars da hazır bulundu. UBP, YDP ve DP milletvekillerinin birleşime katılmaması nedeniyle nisap sağlanamadı ve “Toplum Güvenliği” gündemli olağanüstü birleşim gerçekleştirilemedi.

CTP Grup Başkan Vekili Erkut Şahali söz alarak, “Kamu güvenliğinin görüşülmesi amacıyla yapılan bu çağrıya nisap vermeyerek oturumun yapılmasını engelleyen hükümet partileri tutumunu eleştiriyor ve kınıyoruz. Kamu güvenliği hiç kimsenin seçim malzemesi haline getirmeyeceği, hiç kimsenin yakıştırması yapabileceği bir konu değildir” dedi.

Ayrıca, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) bugün saat 12.00’de Cumhuriyet Meclisi’nde TURKPA Konferans Salonu’nda basın toplantısı düzenleyecek.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu