Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Meteoroloji uyardı: Fırtına ve sağanak bekleniyor

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ
Meteoroloji Dairesi, bugün ve perşembe günü yer yer fırtınamsı rüzgâr ile kısa süreli hafif sağanak beklendiğini açıkladı. 22-28 Eylül tarihlerini kapsayan tahmine göre bölge, alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Cuma gününe kadar sağanak ihtimali var

Havanın cuma gününe kadar az bulutlu ve açık, yer yer kısa süreli sağanaklı olması bekleniyor. Sonraki günlerde ise açık ve az bulutlu hava öngörülüyor.

Sıcaklık 34 dereceye çıkacak

En yüksek hava sıcaklığının iç kesimlerde 31-34, sahillerde 27-30, dağlık bölgelerde ise 23-26 derece dolaylarında seyretmesi bekleniyor. En düşük sıcaklıkların iç ve dağlık kesimlerde 17-20, sahillerde ise 20-23 derece civarında olması tahmin ediliyor.

Rüzgâr zaman zaman fırtınamsı esecek

Rüzgârın haftanın ilk yarısında güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli; çarşamba ve perşembe günleri ise yer yer fırtınamsı esmesi bekleniyor. Haftanın ikinci yarısında rüzgârın kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.  

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu