KıbrısManşetSağlık

Özok’tan teşekkür açıklaması: “Bu süreci dayanışma ile atlatacağımıza inanıyoruz”

Sağlık Bakanlığı’nın talebi ile 1 Eylül 2020 tarihinde beridir karantina merkezi olarak hizmet vermekte olan Özok Öğrenci Yurdu, Karantina Merkezinde çalışan tüm personelin büyük bir risk altında özveriyle çalıştığını ifade ederek, merkezde pandemi döneminde büyük özveri ile çalışan başta Sağlık Bakanlığı ve sağlık görevlileri olmak üzere, karantina merkezinde bu zorlu süreci geçiren tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti

Sağlık Bakanlığı’nın talebi ile 1 Eylül 2020 tarihinde beridir karantina merkezi olarak hizmet vermekte olan Özok Öğrenci Yurdu, Karantina Merkezinde çalışan tüm personelin büyük bir risk altında özveriyle çalıştığını ifade ederek, merkezde pandemi döneminde büyük özveri ile çalışan başta Sağlık Bakanlığı ve sağlık görevlileri olmak üzere, karantina merkezinde bu zorlu süreci geçiren tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Özok Karantina Merkezi’nde yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Bu sadece bizim merkezimiz için değil bu doğrultuda çalışan tüm merkezlerde çalışan personel için geçerlidir. Başta sağlık çalışanları olmak üzere, polis teşkilatı, belediye çalışanları, basın, karantina merkezi yurtları ve karantina otellerinde çalışanlar, bu günler geride kalsın, herkes sağlığına kavuşsun diye can siperhane olarak büyük bir özveriyle çalışmaktadır” diyerek  “Toplum olarak bütün bu insanlarımıza büyük bir teşekkür borçluyuz”

Temaslı ve Covid-19 testi pozitif çıkan ancak hastane ihtiyacı olmayan vatandaşların sürelerini geçirmek için geçici ikamet ettikleri bir merkez olan Özok Karantina Merkezi’nde kalan ve gördükleri ilgiden teşekkür eden yüzlerce konuk için ise  “Öncelikle geçmiş olsun diyerek teşekkür ederiz. Bu sürecin herkes için zor olduğunu biliyor ve en kısa sürede geçmesi için Özok Group olarak elimizden gelen her şeyi yapacağımızı bir kez daha duyuruyoruz. Bu süreci dayanışma ile atlatacağımıza inanıyoruz. Tüm merkezlerde kalan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz” ifadelerine yer verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu