Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

KTOEÖS’ten görevden uzaklaştırılan öğretmenin derslere dönmesine tepki

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS), Türk Maarif Koleji’nde (TMK) görevden uzaklaştırılan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeninin yeniden derslere girdiği gerekçesiyle uyarı grevi başlattı.

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS), Türk Maarif Koleji’nde (TMK) görevden uzaklaştırılan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeninin yeniden derslere girdiği gerekçesiyle uyarı grevi başlattı.

KTOEÖS Başkanı Ahmet Karaoğulları yaptığı yazılı açıklamada, sendikanın TMK’da 11.45-15.20 saatleri arasında uyarı grevi başlattığını duyurdu. Sendika ayrıca TMK’da basın açıklaması yaptı.

Karaoğulları, bahse konu öğretmenin 11 gün aradan sonra derslere başlatılmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, “Yaşanan olayın tüm yönleriyle aydınlatılması, öğrencilerin ve ailelerin kaygılarının giderilmesi, laik ve bilimsel eğitim ilkelerinin korunması ve benzer olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınması yönündeki taleplerimizi bir kez daha kamuoyuyla paylaşacağız.”

Karaoğulları, “Laik, bilimsel ve kamusal eğitimin kırmızı çizgileri olduğunu” da vurguladı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu