
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, TDP’nin sosyal demokrat ilkeleriyle tüm adayı kucaklayan bir anlayışa sahip olduğunu vurguladı. Ülkenin sorunlarına yönelik çözüm önerilerini hazırladıklarını belirten Çeler, “Biz çalışmalarımızı tamamladık, çözüm önerilerimizi hazırladık ve bu ülkenin geleceği için hep birlikte yola çıktık. Bu memlekete hep birlikte iyi geleceğiz” dedi.
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, partisinin Yüksek Seçim Kurulu’na adaylık başvurusunun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
TDP’nin sosyal demokrat ilkeler doğrultusunda toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir siyaset anlayışını benimsediğini belirten Çeler, ülkenin hem iç hem de dış meselelerinde çözüm odaklı politikalarla hareket edeceklerini söyledi.
“ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ HAZIR, YOLUMUZ AÇIK”
Parti olarak seçim hazırlıklarını ve çözüm önerilerini tamamladıklarını ifade eden Çeler, ülkede yaşanan sorunların aşılması için sorumluluk almaya hazır olduklarını vurguladı.
Çeler, “Biz çalışmalarımızı tamamladık, çözüm önerilerimizi hazırladık ve bu ülkenin geleceği için hep birlikte yola çıktık. Bizim yolumuz açıktır” ifadelerini kullandı.
“BU ÜLKEDE UMUT DEVAM EDİYOR”
Temiz siyaset ve toplumsal umut vurgusu yapan Çeler, ülkenin geleceğine ilişkin umudunu koruyan herkesi birlikte hareket etmeye davet etti.
Çeler, “Eğer bu toplum bizimle birlikte temiz siyaseti gerçekten yaşamak, görmek ve bu ülkeye dair umutlarını ileriye taşımak istiyorsa herkesi birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Çünkü bizim bu Kıbrıs’tan başka gidecek yerimiz yoktur. Biz bu adaya kök salmak, bu adada iyi geleceği iyi insanlarla birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.
“BU MEMLEKETE HEP BİRLİKTE İYİ GELECEĞİZ”
Seçim sürecinde özveriyle çalışan parti kadrolarına, ailelerine ve basın mensuplarına teşekkür eden Çeler, işlerinden ve zamanlarından fedakârlık ederek mücadeleye katkı koyan herkese minnettar olduğunu belirtti.
Çeler, “Bu ülkenin geleceği için kendilerinden, işlerinden ve zamanlarından ödün vererek ‘Bu ülkede umut devam ediyor’ diyen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile birlikte yapacakları adaylık başvurusuna da değinen Çeler, konuşmasını “Unutmamamız gereken bir şey varsa o da şudur: Biz bu memlekete hep birlikte iyi geleceğiz” sözleriyle tamamladı.








































