Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Yeni Lefkoşa Devlet Hastanesi için Türkiye’den heyet geliyor

500 yataklı Lefkoşa Devlet Hastanesi Projesi ile ilgili olarak Türkiye’den Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkilileri 25-27 Mart 2021 tarihlerinde KKTC’ye 3 günlük bir çalışma ziyareti gerçekleştirecektir.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2021 yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması kapsamında çalışmaları devam eden 500 yataklı Lefkoşa Devlet Hastanesi Projesi ile ilgili olarak Türkiye’den Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkilileri 25-27 Mart 2021 tarihlerinde KKTC’ye 3 günlük bir çalışma ziyareti gerçekleştiriyor.

Ziyaret kapsamında; Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca’nın 15 Şubat 2020 tarihinde KKTC’ye gerçekleştirmiş olduğu ziyarette de yerinde inceleme yapılan arazi incelenecek ve KKTC Sağlık Bakanlığı Yetkilileri, Şehir Planlama Dairesi yetkilileri ile değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapılacak.

2021 yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşmasında sağlık sektörüne 106,5 milyon TL ödenek tahsis edildi. Söz konusu ödeneğin dağılımı aşağıda yer almaktadır;

Lefkoşa 500 Yataklı Hastane Projesine 70.000.000
Yeni Girne Hastanesi Donatım Projesine 20.000.000
Yeni Girne Askeri Hastanesi Projesine 11.500.000
Tıbbi Teçhizat ve Teknik Cihaz Alımı Projesine 5.000.000

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu