Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSağlıkTürkiye

Son Dakika! Vaka sayısı 24 bin sınırında

Türkiye'de son 24 saatte 243 bin 280 COVID-19 testi yapıldı, 23 bin 957 kişinin testi pozitif çıktı, 6 bin 941 kişi iyileşti, 101 kişi hayatını kaybetti.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Türkiye’de son 24 saatte 243 bin 280 COVID-19 testi yapıldı, 23 bin 957 kişinin testi pozitif çıktı, 6 bin 941 kişi iyileşti, 101 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, “covid19.saglik.gov.tr” adresinden paylaşıldı.

Buna göre, Türkiye’de son 24 saatte 243 bin 280 COVID-19 testi yapıldı, 23 bin 957 kişinin testi pozitif çıktı, 101 kişi hayatını kaybetti, iyileşenlerin sayısı ise 6 bin 941 oldu.

18 yaş üstü nüfusta birinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 67,02, ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 45,91 olarak kayda geçti.

Türkiye’de bugüne kadar yapılan aşı sayısı 41 milyon 601 bin 929’u birinci doz, 28 milyon 498 bin 869’u ikinci doz, 5 milyon 453 bin 334’ü üçüncü doz olmak üzere 75 milyon 554 bin 132’ye yükseldi.

En az bir doz aşı uygulananların oranı en yüksek 10 il sırasıyla Muğla, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Amasya, Aydın, Eskişehir, Tekirdağ ve İzmir oldu.

En az bir doz aşı yapılanların oranı en az iller ise Şanlıurfa, Mardin, Bitlis, Diyarbakır, Muş, Batman, Bingöl, Gümüşhane, Siirt ve Iğdır olarak sıralandı.

“Aşınızı olun”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vaka sayılarının artış hızı istenilen seviyede düşerse daha güvende olacağız. Bunun için iki yol var; tedbir ve aşı. Aşınızı olun.” uyarısında bulundu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu