GenelKıbrısManşet

Arıklı’dan Özersay’ın iddialarına “saçma sapan” yanıtı, tüp bulamayan vatandaşa da öğütler!

Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, ihalesiz yakıtın kalite analiz sonucu ve tüp gaz zammını katıldığı programda değerlendirdi.

Yapılan eleştirilere verdiği yanıtlarla da gündemden düşmeyen Bakan Arıklı, Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay’ın, ihalesiz olarak getirilen son akaryakıtın kalite analiz raporundaki sonucun standartın altında olduğu şeklindeki iddialarına; “Bu ajıtasyon kokan yorumlar bir siyasetçiye yakışmıyor. Saçma sapan iddialarda bulunuyorlar. Sayın Özersay’ın döneminde de o dumanlar çıkıyordu. Bu duman buhar santralleri ne zaman devreye girerse o zaman çıkıyor. Sanki kendi dönemlerinde yokmuş gibi konuşuyorlar. Sırf vatandaşın kafasını karıştırmak için bilerek zehirliyorlar.  Şehir efsaneleri uyduruyorlar.” şeklinde yanıt verdi.

Tüp gaz zammı öncesinde başlayan ve gün itibarıyla da devam eden vatandaşın tüp bulamama sıkıntısı konusunu da açıklığa kavuşturan Bakan Arıklı; “Vatandaşın da biraz sabırlı olması lazım” diyerek, evine ekmek götüremeyen restaurantçıların, çocuğuna mama yapamayan annelerin yüreklerine su serpti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu