GenelKıbrısManşet

Atan: “Tokmağı davula şehvetle vururken, elini masaya vurup bazı kararları almasını da beklerdim”

Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan’dan Başbakan Ersan Saner’e sert sözler: “BAŞBAKAN DEĞİL BOŞBAKAN”

Hükümetin icraatlarını eleştiren Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan, Başbakan Ersan Saner’e “Boşbakan” diye seslendi. İktidarın ülkeyi yönetemediğini öne süren Metin Atan, “Boşbakan Saner, tokmağı davula şehvetle vururken, elini masaya vurup bazı kararları almasını da beklerdim. Ama bu kararların hiçbiri alamadı” dedi.
Ada TV’de yayınlanan Gündem Özel programında gazeteci Cüneyt Oruç’un sorularını yanıtlayan Metin Atan, ülkenin gelmiş geçmiş en kötü yönetimle karşı karşıya olduğunu savundu.
Atan şunları söyledi: “Bu ülkede iyi yönetilmediğimiz aşikar. Sıkıntıyı halk çekiyor. Siyasilerin odaklandıkları tek mesele koltukları. Seçim kaygısı. Başbakan tam manasıyla boşbakan. Tokmağı davula şehvetle vururken, elini masaya vurup bazı kararları almasını da beklerdim. Anca bu kararların hiçbirini alamadı. Başbakan’a şunu hatırlatmak gerekiyor. ‘Seni seçenler halka hizmet etmek için seçti. Ama halk perişan. Zamlar peş peşe yağıyor. Ekonomi bakanı desen o tarafta başka şey söylüyor, bu tarafta başka şey söylüyor. Şu an ivedi olarak asgari ücretin belirlenmesi gerekiyor. Ama bu hükümette asgari ücret kimsenin gailesi bile olmuyor. Başbakan pardon “Boşbakan”, bir adım bile atmıyor. Sen yönetemezsen birileri gelir seni yönetir. O zaman şikayet de edemezsin. Hükümettekiler bunu bilsin.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu