Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSağlık

Vatandaş: Çile bülbülüm çile!

GIYNIK'a ulaşan vatandaşlar, Başkent Hastanesi önünde meydana gelen metrelerce kuyruktan şikayet ederek, insan sağlığının hükümet tarafından hiçe sayıldığını söyledi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Bakanlar Kurulu’nun PCR ve antijen testlerle ilgili aldığı kararlar doğrultusunda özel laboratuvarların sayısı üçe düşürülmüştü.

Test alanlarının azalması, daha çok insan kalabalığına ve hastaneler önünde metrelerce kuyruklar oluşmasına neden oldu.

Pandemi sürecinde vakaların yukarıya yönlenen seyri, toplu alanlardan kaçınmamız mesajını bizlere hatırlatırken, mecburiyet nedeniyle yaptırmamız gereken antijen testleri için bu önlemi hiçe saymamıza neden oluyor.

GIYNIK’a ulaşan vatandaşlar, Başkent Hastanesi önünde meydana gelen metrelerce kuyruktan şikayet ederek, gelinen noktanın tam bir rezalet olduğunu ve vatandaşın mağdur durumda bırakıldığına dikkat çekti.

Öte yandan, kuyrukta bekleyen hamileler ve çocuklar olduğunu da ekleyen vatandaşlar, insan sağlığının hükümet tarafından hiçe sayıldığını söyledi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu