Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

İki günde covid’i yendi: Aşı olun

Mağdurlar Meyhanesi'nin sahibi Nidai Şaliş, corona virüste ender görülen bir durumu yaşadı... 11 Eylül'de nefes darlığı şikayetiyle ambulansla Acil Durum Hastanesi'ne kaldırılan Şaliş, iki günde toparladı ve evine gönderildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Mağdurlar Meyhanesi’nin sahibi Nidai Şaliş, corona virüste ender görülen bir durumu yaşadı… 11 Eylül’de nefes darlığı şikayetiyle ambulansla Acil Durum Hastanesi’ne kaldırılan Şaliş, iki günde toparladı ve evine gönderildi.

Şaliş bu durumu aşılı olmasına bağladı, sosyal med üzerinden yaptığı paylaşımda herkesi aşı olmaya davet etti

Şaliş’in paylaşımı şöyle:

“11 Eylül’de bana tüm gücüyle saldıran Covit-19 ‘u yendim evimdeyim hastalıkla ilgili hiç bir belirtim yok aşılı olmam beni 2 günde ayağa kaldırdı. Lütfen AŞI olun sevdikleriniz için.

Bu esnada beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür eder ve gönülden şükrediyorum. Yüce Allah ‘ım sizleri evlatlaınıza ve sevdiklerinize bağışlasın”

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu