KıbrısManşet

Abatay: Güzel günleri sizin sayenizde göreceğiz

Dr. Güley Bilgi Abatay, son günlerde pandemi ekibinde görev yapan hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunların yanı sıra hekimlere yönelik yapılan eleştirilere adete göğüs gererek, pandemi ekibinde görev yapan tüm hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarına kol kanat gerdi

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Şube Amiri, Psikoterapist ve Aile Danışmanı Dr. Güley Bilgi Abatay, son günlerde pandemi ekibinde görev yapan hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunların yanı sıra hekimlere yönelik yapılan eleştirilere adete göğüs gererek, pandemi ekibinde görev yapan tüm hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarına kol kanat gerdi.

Dr. Güley Bilgi Abatay’ın duygusal paylaşımı şu şekilde:

“Çok duygusallaştım ve bunu yazmak istedim. KKTC’de hastane yangınında, 10 Mart’dan bugüne; gerek karantinada, gerek otellerde, gerekse temaslı takibinde, gerekse covid hastalarının taşınmasında, bakımında, tedavisinde aktif görev yapan, gerekse karar mercilerinde toplum sağlığı için mücadelede bulunan herkese, canla başla çalışan yetiştirdiğim gurur duyduğum öğrencilerim, meslektaşım hemşire arkadaşlarım, saygı duyduğum doktor arkadaşlarım, temizlikte görevli veya memur veya işçi veya şoför arkadaşlarım, öncelikle insanca ve profesyonelce çalışmalarında, toplum sağlığını, kendinden ve ailesinden öte tutup mücadele veren her bireyi tebrik ederim. Sizin sayenizde bu günlere geldik ve daha da güzel günleri sizin sayenizde göreceğiz buna inanıyorum. Buradan hepinizin adını etiketleyebilmek isterdim. Onlar kendilerini biliyorlar. “Buradayım” diye herkes kendini etiketlesin lütfen. Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu