Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaGüney KıbrısKıbrısManşetSiyasetTürkiye

ABD, Kıbrıs’ta ‘iki devletli çözüm önerisine sıcak bakmıyor

ABD Dışişleri Bakanlığı siyasi işlerden sorumlu müsteşarı Victoria Nuland, Türkiye'nin Kıbrıs için sunduğu iki devletli çözüm önerisine ABD yönetiminin sıcak bakmadığını belirterek, birleşik bir Kıbrıs'ta ısrarların süreceğini dile getirdi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

ABD Dışişleri Bakanlığı siyasi işlerden sorumlu müsteşarı Victoria Nuland, Türkiye’nin Kıbrıs için sunduğu iki devletli çözüm önerisine ABD yönetiminin sıcak bakmadığını belirterek, birleşik bir Kıbrıs’ta ısrarların süreceğini dile getirdi.

ABD, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kıbrıs’ta iki devlet kurulması önerisini değerlendirerek, iki bölgeli birleşik bir ada için çabaların sürdürülmesini istedi.

Dışişleri Bakanlığı’nın siyasi işlerden sorumlu müsteşarı Victoria Nuland, Senato’da bir oturumda yaptığı konuşmada, “Yalnızca Kıbrıs liderliğindeki bir sürecin iki bölgeli, iki toplumlu Kıbrıs’a barış ve istikrar getireceğini düşünüyoruz” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu