Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaGenelManşet

ABD’de Cumhuriyetçi politikacı, kızdığı hakemin pantolonunu çıkarmaya çalıştı

Jeremy Faison liselerarası basketbol maçındaki davranışından dolayı özür diledi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

ABD’nin Tennessee eyaletinde Cumhuriyetçi politikacı Jeremy Faison, liselerarası basketbol maçında hakemin pantolonunu indirmeye çalıştı.

Olay, Providence Academy ve Lakeway Christian Academy arasında 4 Ocak’ta oynanan maçta meydana geldi.

Karşılaşma esnasında iki takım oyuncuları arasında itiş kakış yaşandı. Bunun ardından hakemler ayırmak için araya girerken, iki takımdan da birer oyuncaya teknik faul verildi.

Oğlu Lakeway Christian Academy’de oynayan Tennessee Temsilciler Meclisi üyesi Faison ise bu sırada sahaya atladı.

Bu sırada hakem Paul Pendleton ve Faison karşı karşıya geldi. Faison, sahadan çıkması istenince sinirlenip “Bana sahadan çıkmamı söyleyemezsin. Bu senin hatandı” dedi.

Politikacı daha sonra Pendleton’ın pantolonunu indirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Faison bu davranışın ardından salondan atıldı.

Yaşananlar hakkında Twitter üzerinden hızla bir açıklama yapan Faison, hakemden özür diledi:

Yıllardır bir ebeveynin spor müsabakasında öfkesini kaybetmesinin ne kadar yanlış olduğunu düşünürdüm… Ne yazık ki bu gece aptalca davranıp bir hakeme sinirlendim… Mantıklı düşüncelerin önüne geçen duygular hiçbir zaman iyi olmuyor. Umarım hakemi bulup beni affetmesini isteyebilirim.

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu