GenelKıbrısManşet

Acapulco Otel’de düzenlenen etkinlikte, otele yapılan yeni yatırımlar tanıtıldı

Acapulco Hotel, ülkede işbirliği yaptığı paydaşlarına teşekkür için Acapulco Hotel’de bir öğle yemeği verdi.

Hotelde yapılan yenilikler ve havuzlu bungalowlar da etkinlik çerçevesinde dolaşıldı.

Kalabalık bir basın mensubu ve iş ortağının katıldığı etkinlikte Acapulco Hotel Direktörü İçim Çağıner Kavuklu da bir konuşma yaptı.

Acapulco Direktörü İçim Çağıner Kavuklu, uzun süredir otelde devam eden değişim ve tamirat sürecinde işbirliği içerisinde olan tüm firmalara teşekkür etti.

Acapulco Otel’de düzenlenen etkinlikte, otele yapılan yeni yatırımlar tanıtıldı

İçim Çağıner Kavuklu, tamamen yerli imalatçı, ithalatçı ve esnafla çalışma prensiplerini Acapulco kurucusu Ünal Çağıner’den miras devraldıklarını söyledi.

Çağıner Kavuklu, her aşamada yerli iş insanları ile işbirliği yaptıklarının altını çizerek, “Böyle öğrendik, böyle ilerlemeye devam edeceğiz. Babam, el eli yıkar, el de döner yüzü yıkar derdi. Böyle öğrendik. Bizimle işbirliği içerisinde Acapulco’yu güzelleştiren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Çağıner’in etkinlik sırasında yaptığı konuşma şöyle:

Gönülden ve büyük bir özveri ile yaşayan bir otel, değişti.

Herkesin emeğine ve özverisine teşekkür ederim. Bizim sancılı dönemimiz 13 Eylül’de başladı, bir patlama ile otel ciddi zarar gördü. Bu bir savaş gibiydi, kısa sürede paydaşlarımızla atlattık. 1 haftalık sürede oteli toparladık. Kapatalım diyenler oldu, tam aksine, seferberlik ilan edildi. Acapulco o özveri ile hemen ayağa kalktı. Maalesef o dönemde sigortamızdan da destek almadık. Sizlerin iradesi ve özverisi ile aştık. Devamında pandemi patladı. İki yıl kapalı kaldık. Bu sürede de yatırımlara devam ettik. Otelimizi geliştirdik.

Ünal Çağıner’ın villalarını yıkıp, oraya yeni bir yapı yapma kararı aldığımızda, babamızı kaybettik. Babam bizlere çok ciddi bir değer bıraktı, her şeyden önce değerli iş ortakları bıraktı. Ünal Çağıner, her zaman “el eli yıkar, el de döner yüzü yıkar. Yerli işçi, yerli tedarikçi…” demektedir.

Hem iş paydaşlarımızın, sanayi ve ithalatçılarımızın, hem de basın mensuplarının ilgisine çok teşekkür ederim. Acapulco markasını benimseyen herkese, Çağıner ailesi olarak çok teşekkür ederiz. Şimdi büyük bir aileyiz. Varlığınızla Acapulco daha güzel, daha keyifli.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu