KıbrısManşet

Acılı nişanlıdan yürek yakan paylaşım

Lefke’ye bağlı Gemikonağı’nda dün sabahın erken saatlerinde meydana gelen kazada, yaşamını yitiren 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Naveed Akbar’ın nişanlısı Aycan Taliman'ın duygusal paylaşımı yürek burktu.

Lefke’ye bağlı Gemikonağı’nda dün sabahın erken saatlerinde meydana gelen kazada, yaşamını yitiren 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Naveed Akbar’ın nişanlısı Aycan Taliman’ın duygusal paylaşımı yürek burktu. Taliman, kazadan iki saat öncesine kadar sevdiği adamın yanında olduğunu ifade ederek, son telefon konuşmasını son mesajını anlattı. Taliman, “Sonrasında 3 gibi uyandım hiçbirşeyden haberim yokdu yazdım ki aşkım uyudun mu beni aramadın. Evet benim aşkım uyumuş sonsuzluğa yatmış” ifadeleri kullandı.

Paylaşımı şöyle:

“Hayatından hayallerinden kopardılar benim canım sevgilimi bal gibiydi balll. Kazadan 2 saat öncesiye kadar yanındaydım bilseydim o güzel gözlerine daha çok bakmazmıydım bilseydim daha sıkı sarılmazmıydım. Hava çok sıcak diye çok sarılma aşkım dedim yapış yapış oldum zaten bilsem dermiydim bırakır mıydım gider miydimm evini kitler yanında kalırdım. Eve geldimde telefonda iki dakika konuştuk aşkım uykum var ama birazdan gene ara beni dedim tamam aşkım 5 dk sonra ararım dedi ben uyudum o aramadı. Sonrasında 3 gibi uyandım hiçbirşeyden haberim yokdu yazdım ki aşkımm uyudun mu beni aramadın. Evet benim aşkım uyumuş sonsuzluğa yatmışşş .

Diğer Haberler

Başa dön tuşu