GenelMagazinManşetTürkiye

Acun Ilıcalı, sevgilisi Çağla Altunkaya’ya evlenme teklifi etti iddiası

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçen gün sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum günü için sürpriz bir parti organize etti. Ilıcalı, 3 yıldır birlikte olduğu Altunkaya’nın doğum gününde romantik paylaşımlara imza attı. Ilıcalı’nın, 24. yaşına giren sevgilisi Altunkaya’ya evlilik teklifi ettiği ve Altunkaya’nın teklifi kabul etmesiyle çifte kutlama yaptığı ortaya çıktı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçen gün sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum günü için sürpriz bir parti organize etti. Ilıcalı, 3 yıldır birlikte olduğu Altunkaya’nın doğum gününde romantik paylaşımlara imza attı.

Ilıcalı’nın, 24. yaşına giren sevgilisi Altunkaya’ya evlilik teklifi ettiği ve Altunkaya’nın teklifi kabul etmesiyle çifte kutlama yaptığı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı, sevgilisiyle çekilen karelerini sosyal medya hesabından şu notla paylaştı: “Duygularımı bugün kulağına söyledim, herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun.”

Hürriyet’in haberine göre, ünlü televizyoncunun bu sözleri üzerine sevgilisine evlilik teklifi ettiği ve Altunkaya’nın teklifi kabul etmesiyle çifte kutlama yaptığı ortaya çıktı.

Hatta çiftin bu yaz evleneceği de konuşulanlar arasında. Dördüncü kez nikâh masasına oturacak olan Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile 3 yıldır birlikte.

Acun Ilıcalı’nın sevgilisinin doğum günü kutlamasından paylaştığı fotoğraflarda Altunkaya’nın parmağındaki yüzük de dikkat çekti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu